Stránky

Reference

O focení se mnou řekli

„Dvě hoďky v ateliéru utekly poměrně rychle a vůbec to nebyla nuda. Danovy fotky jsou zajímavý, přirozený a nenucený, stejně jako focení, žádný modelkovsky krkolomně sexy nepřirozený polohy, z kterejch po focení bolí záda - a na to, že člověk pobíhá před mladym klukem úplně nahej, se zapomene během dvou minut. Dane, jen tak dál:)“

„… jako k me první zkušenosti tohoto druhu můžu říct, že to bylo rozhodně zajímavé. Chováni pana fotografa bylo milé a více než solidní. Vše myšleno v tom nejlepším slova smyslu.“ (akty)

„Spolupráce s ním je velmi příjemná, hlavně díky zajímavým rozhovorům v průběhu focení:-)“ (akty)

„Focení pohoda, žádný hraní si na úžasnýho fotografa, což bylo prima. Prostě příjemná atmosféra :)“ (akty)

„I když jsem z toho měla ze začátku trošku strach, nakonec dokázal Pan fotograf vytvořit pohodovou atmosféru a já se dokonce i bavila :)“ (akty)

„Sveho prvniho foceni jsem se strasne bala, ale kupodivu jsem nebyla ani tak nervozni, jak jsem predpokladala a dokonce jsem si to paradne uzila… jestli budu mit nekdy prilezitost, klidne bych si to zopakovala:)“ (akty)

„Focení aktů s tímto fotografem se může stát i dobrodružným hledáním správné cesty z lesa. Rozhodně to byla zkušenost, na kterou budu ráda vzpomínat, hlavně pro pohodový přístup a velmi zajímavé povídání mezi focením.“ (akty)

„Focení bylo nápadité, příjemné jak jen mohlo být, inspirující, nenásilné, osobité a úspěšné! A to všecko má navíc i pan fotograf. Obé zajistilo to, že na mé focení budu vzpomínat velice pozitivně…“ (akty)

„Nebyla to moje první zkušenost s akty, přes to jsem byla trochu nervózní, ale po chvíli nervozita opadla a focení bylo příjemné. Pan fotograf měl spoustu zajímavých nápadů.“ (akty)

„Focení bylo příjemné, mistr fotograf si řekl, kam mám dát ruce, hlavu, jak se tvářit, obvykle mi i řekl proč to (ne)mám udělat. Cítila jsem se přirozeně, v klidu a fotky jsou povedené.“ (portrétky - klasickou cestou)

„Bylo to fajn, ani nevím proč sem se tomu tak dlouho bránila :) a s výsledkem jsem vážně spokojená :-)“ (portréty, na čb film)

Kdo nic nedělá, ten nic nezkazí! Ale taky prdlajs zkusí :)

Proto se nebojte a zkuste mi aspoň zkusmo napsat.

Malá ukázka mých fotek je na mém portfoliu nebo tady pod tagem fotky.

Moje fotografie

Štítky

Použití fotek

Fotografie na webu, které jsou opatřené vodotiskem jsou moje a jsou chráněné autorským zákonem. Fotky můžete kopírovat na své Facebooky a blogy, pokud jsou nekomerčního charakteru a pokud mě uvedete jako autora. Za odkaz zpět na celou galerii budu rád a uvítám i když mi dáte vedět, že se vám fotka líbí a půjčujete si ji, třeba do mailu nebo komentářů pod galerií. Díky

Profily

Další odkazy