Stránky

Spamer: Niziol René - hypocentrum MPSS

Jsem trochu unavený (unavený v tomto případě znamená i trochu nasraný) ze spamerů co se tváří bůhvíjak seriozně... Abych se trochu přičinil k tomu, aby se jim spamování nevyplatilo, rád bych zveřejnil spam této firmy. Doufám, že se pan René Niziol z MPSS Hypocentra na tomto webu objeví i ve vyhledávání v googlu a případní klienti zváží, zda takovému člověku svěřit volbu finančních produktů.

Do budoucna budu pod tento štítek řidávat další spammery.

Všimněte si, že mě nijak neoslovil, takže jsem asi adresátem... (je vůbec možné obdržet email omylem, nebo to poznat když není zmíněné mé jméno?)

Takže email:

Zároveň jsem požádal pana Réné Niziola, aby mi sdělil od které RK obdržel mé kontaktní údaje, abych mohl dohledat, zda jsem jí poskytl svolení sdílet je s třetími osobami. Až odepíše, což samozřejmě očekávám - proč by posílal maily, kdyby neodpovídal na reakce, doplním sem jeho odpověď.

Pan Niziol velmi rychle odpověděl:

UPDATE 15. května - Pan Niziol se už neozval.

UPDATE 22. května - Pan Niziol se nakonec ozval, že email mu dala paní Křepelová z remax a přeposlal mi ukázku jejich komunikace:

Paní Křepelové jsem psal 15. května a ticho.

Dnes jsem obdržel upozornění od pana Niziola že mail odsahuje doložku (mám ji i na screenshotu výše), z toho jsem nevyvodil žádný závěr, mail není důverný a další řádky se mě netýkají, jelikož jsem evidentně adresát. Zároveň mě požádal abych zaktualizoval tento článek.

Paní Křepelové jsem dnes napsal znovu, pokud se ozve nezapomenu to sem dopsat.

A ozvala se! Případ pokračuje v dalším článku .

Radek 31. července 2013 21:55
Stejná zkušenost, moje podobná reakce, zatím jsem docílil toho, že pan MPSS vypovědělo údajně paní Křepelové smlouvu. Co také může čekat, když si paní Křepelová založí byznys na přeporodávání databází z RK. Na MPSS doporučuji též podat oznámení na ÚOOÚ, opravdu to funguje, i když doba vyřízení je třeba i roční.
chorche 10. ledna 2014 21:49
uplne stejna skusenost z dnesneho dne, identicky email, stejne vymluvy p. Niziola, oznameni na UOOU na MPSS podano, koukam ze spamuji hromadne
dotaz 3. prosince 2014 15:00
dobrý den potřebuji také poradit jak zareagovat na spamování pana Niziola. Prosím kontaktujte mě na email roman.hornak@seznam.cz

Jak přidat komentář?

Moje fotografie

Štítky

Použití fotek

Fotografie na webu, které jsou opatřené vodotiskem jsou moje a jsou chráněné autorským zákonem. Fotky můžete kopírovat na své Facebooky a blogy, pokud jsou nekomerčního charakteru a pokud mě uvedete jako autora. Za odkaz zpět na celou galerii budu rád a uvítám i když mi dáte vedět, že se vám fotka líbí a půjčujete si ji, třeba do mailu nebo komentářů pod galerií. Díky

Profily

Další odkazy