Stránky

Zoner Callisto je zadarmo

Zoner Callisto je postarší program pro vektorovou grafiku (na letáky, trika, vizitky a tak), tedy stejná skupina s Adobe Ilustrator, Inkscape, Corel Draw.

Já jsem si koupil Corel Draw pro domácí použití, ale pokud nemáte a Inkscape zadarmo vám nevyhovuje.. doporučil bych zkusit Callisto - je v češtině, jednoduchý. Umí exportovat PDF a SVG, které snadno načtou jinačí programy.

Navíc jde Callisto použít i pro komerční použití... ne že bych si myslel, že by nějaká reklamka čekala s nákupem software dokud nebude zadarmo. Ale dělat jídeláky pro svou kavárničku je taky komerční použití.

Program je postarší, což se sice projevuje na poněkud nemoderním GUI (dalo by se říct i osvědčeným a ověřeným), ale zase se rychle spouští :-)

Děkuji společnosti Zoner za to, že se rozhodla svůj vedlejší produkt uvolnit.

Moje fotografie

Štítky

Použití fotek

Fotografie na webu, které jsou opatřené vodotiskem jsou moje a jsou chráněné autorským zákonem. Fotky můžete kopírovat na své Facebooky a blogy, pokud jsou nekomerčního charakteru a pokud mě uvedete jako autora. Za odkaz zpět na celou galerii budu rád a uvítám i když mi dáte vedět, že se vám fotka líbí a půjčujete si ji, třeba do mailu nebo komentářů pod galerií. Díky

Profily

Další odkazy