Stránky

Záhrada café therapy

Libor Graclík (kdo to je povím osobně) otevírá (asi) nový podnik: Záhrada café therapy, která "bude místem, které nabídne práci lidem opouštějícím dětské domovy, pěstounskou péči a lidem po léčbě závislostí na nealkoholových látkách."

Takže další Laskavá kavárna v Brně? To prostě musím jít prozkoumat.

Update z 1. června 2011 Tak prozkoumávat jsem samozřejmě byl. Kavárna je malá, útulná, spousta lamp a tak. Prodávají mošt a točenou kofolu a další dobroty. Mají dětský koutek (to já neocením, ale maminky své děti zabaví), pěknou obsluhu a teď už nejspíš i stoly venku na dvorku (tipuju, podle plánů pana provozního). Wifi. Líbí se mi, že kavárna nepůsobí snobsky, ale příjemně... když mě napadne lepší závěr, tak to přeuzavřu :-)

Byli jste v Záhradě?

Moje fotografie

Štítky

Použití fotek

Fotografie na webu, které jsou opatřené vodotiskem jsou moje a jsou chráněné autorským zákonem. Fotky můžete kopírovat na své Facebooky a blogy, pokud jsou nekomerčního charakteru a pokud mě uvedete jako autora. Za odkaz zpět na celou galerii budu rád a uvítám i když mi dáte vedět, že se vám fotka líbí a půjčujete si ji, třeba do mailu nebo komentářů pod galerií. Díky

Profily

Další odkazy