Stránky

Výhody vlastní domény

Začnem pěkně od les'- teda od domény :) Internetová doména je zjednodušeně adresa ve tvaru něco.něco např. jtl.cz, morous.org nebo do.it :)
Jako uživatel si můžu koupit doménu - platí se ročně. Domény .cz .com .org jsou zhruba za 200 Kč ročně specielní domény jako .tv jsou drahé a k doménám .edu nebo .gov se vůbec nedostanete. Doména funguje jako adresa k nějakému počítači - serveru. Protože ale nemáme server je nám doména celkem na prd :) Protože by vedla do prázdna.
Takže si přikoupíme hosting!
Zapomeňte na hosting zdarma.. věci zdarma nikdy nejsou tak docela zdarma... já hledal kvalitní hosting bez hloupých omezení.
Hostingová společnost vám pronajme kousek jejich serveru, kam si můžete nahrát web a kde můžete zřídit mailové schránky.
Hosting stojí různě, ale pro malý web na wordpressu a mail stačí kolem 40 Kč měsíčně.

A teď ty výhody :)

  • Jste zákazníci, můžete si zavolat o pomoc, chtít změny, vyžadovat dostupnost.
  • Žádné otravné reklamy na vašem webu.
  • Co si na web dáte je vaše věc, vaše data, vaše práva a povinnosti.
  • Můžete mít adresu jakou chcete. Ferda@mravenec.tv je určitě lepší než ferda_85@coolmail.com.
  • Obvykle zbyde nějaký ten prostor pro vlastní potřebu, můžete ho půjčit kamarádům nebo používat pro sdílení.

Nepočítejte, že věci zadarmo a neomezené jsou opravdu zadarmo a neomezené :D

Moje fotografie

Štítky

Použití fotek

Fotografie na webu, které jsou opatřené vodotiskem jsou moje a jsou chráněné autorským zákonem. Fotky můžete kopírovat na své Facebooky a blogy, pokud jsou nekomerčního charakteru a pokud mě uvedete jako autora. Za odkaz zpět na celou galerii budu rád a uvítám i když mi dáte vedět, že se vám fotka líbí a půjčujete si ji, třeba do mailu nebo komentářů pod galerií. Díky

Profily

Další odkazy