Stránky

Velmi často používám minutku.

Milí, nainstaloval jsem si do počítače program, který odpočítává čas. Je to neuvěřitelně praktická věc - nechápu jak jsem bez ní mohl žít.

Prostě si natáhnete minutku, ta pak sedí a odpočítává na některém z panelů:

A když dokliká upozorní bublinkou a adekvátně otravným blikáním:

Tak konečně můžu koukat na seriál při vaření, aniž bych něco připálil. Sledovat videa na youtube a v 72 minutových pauzách dělat něco užitečného, vařit vejce, péct. I tenhle post píšu při minutce, abych nepřipálil dobrotu na dnešní podvečírek.

johny 25. února 2013 1:54
Byl by fajn odkaz na stažení.. Připomíná mi to ten inzerát „jsem pohledný, bohatý, atd..“ nikoho nehledám, jen se chlubím.
Jan Daniel 25. února 2013 11:03
Díky za připomínku. V době psaní článku jsem používal Fedoru (nebo ještě Ubuntu?) takže minutku jsem nainstaloval normálně z repozitářů. Teď občas požívám online řešení: http://e.ggtimer.com

Jak přidat komentář?

Moje fotografie

Štítky

Použití fotek

Fotografie na webu, které jsou opatřené vodotiskem jsou moje a jsou chráněné autorským zákonem. Fotky můžete kopírovat na své Facebooky a blogy, pokud jsou nekomerčního charakteru a pokud mě uvedete jako autora. Za odkaz zpět na celou galerii budu rád a uvítám i když mi dáte vedět, že se vám fotka líbí a půjčujete si ji, třeba do mailu nebo komentářů pod galerií. Díky

Profily

Další odkazy