Stránky

Tak co focení? Jaká?

Ahoj broučci, dlouho jsem nic nepsal :D

Tak jak mi jde focení?

Stále se snažím najít modelku s dostatkem času a trpělivosti, abych se systematicky zlepšoval. Zájemkyně se ozývají a mám z toho radost, doufám, že nějaká projde a vznikne plodná a tvůrčí spolupráce, příjemná pro oba dva a prospěšná pro mé fotodovednosti.

Běžné zakázky se nehrnou, ale vzhledem k tomu, že kdykoli je světlo, tak trčím v práci, mám focením zabrané všechny volné víkendy.. doufám, že se brzičko budu moct něčím pochlubit :-)

Odpočítávadlo (->) ukazuje, kdy mám domluvenou příští modelku nebo zakázku.. pokud vidíte nuly, tak to znamená, že jsem nedávno fotil a nenastavil ještě nový termín.

Tento víkend vyrážím do divočiny :-) zkusit nafotit nějaká zvířátka, za týden jedem s Ondrou, Martinou a Radkou na bledule, za 3 týdny potom na tulipány, takže by snad mohly být i nějaké líbivé fotky na portfolio.

No a to největší se zatím ještě neodehrává... plánuji stěhování a v novém bytě bych si chtěl zřídit prostor pro ateliér, který budu postupně, jak peníze dovolí, plnit světly, softboxy, stany, deskami atd.. abych mohl fotit i když venku bude tma a nebo hnusně a zima.

Moje fotografie

Štítky

Použití fotek

Fotografie na webu, které jsou opatřené vodotiskem jsou moje a jsou chráněné autorským zákonem. Fotky můžete kopírovat na své Facebooky a blogy, pokud jsou nekomerčního charakteru a pokud mě uvedete jako autora. Za odkaz zpět na celou galerii budu rád a uvítám i když mi dáte vedět, že se vám fotka líbí a půjčujete si ji, třeba do mailu nebo komentářů pod galerií. Díky

Profily

Další odkazy