Stránky

Sebevražda

Včera jsem projížděl oblíbené na Fénixu a v jedné místnosti se začla řešit sebevražda, tak jsem si tu místnost vyhodil z oblíbených.

Ale stjeně mi to nedalo a večer v posteli jsem se nad sebevraždama krátce zamyslel. Proč mi přijde sebevražda špatná, když nevěřím v Boha? Veřící to mají celkem jasné.. život je dar od Boha, a dokud on chce abych žil, tak mám žít a ne se mu vzpírat sebevraždou. Já mám za to, že člověk dostane život, ale osobnost a opravdového člověka z něj udělá až okolí, společnost. Spáchat sebevraždu je tedy takové zpronevěření se té společnosti, společnost mě přece nevytvořila proto, abych se zasebevraždil. Lidi, kteří spáchají sebevraždu, neukončí jen svůj život (který je jen jejich věcí), ale i své působení uvnitř společnosti a to je špatné, protože pak nestihnou společnosti nic vrátit, nestihnou působit a vytvářet jiné lidi.

Moje fotografie

Štítky

Použití fotek

Fotografie na webu, které jsou opatřené vodotiskem jsou moje a jsou chráněné autorským zákonem. Fotky můžete kopírovat na své Facebooky a blogy, pokud jsou nekomerčního charakteru a pokud mě uvedete jako autora. Za odkaz zpět na celou galerii budu rád a uvítám i když mi dáte vedět, že se vám fotka líbí a půjčujete si ji, třeba do mailu nebo komentářů pod galerií. Díky

Profily

Další odkazy