Stránky

Samoobslužná prádelna

Někteří z Vás si možná všimli, že se mi rozbila pračka.. na novou bude tak za dva měsíce a prát v rukách není takový zážitek, nic co byste chtěli zažít dvakrát. Spodky a trika jdou - ale menšestráky prostě dobře nevykroutím ani za prase.
Pračka je prostě potřeba.

Tak jsem došel na myšlenku, že si najdu samoobslužnou prádelnu. Našel jsem Arbelu. Není daleko, za 100 vyperou pračku (nebo za 80 s vlastním pracím prostředkem), obsluha ochotně pomohla s pračkou. Navíc si můžu vesele zajít nakoupit do nedalekého Alberta x Kauflandu x NC Královo Pole. A maj už od sedmi, takže když budu mít v práci druhou směnu, tak krásně stíhám.

Tramtadadá! Ať žije Brno.

Verča 6. srpna 2011 15:43
Neříkej to Peti, nebo už se mi nikdy nevrátí DOMŮ. :) Takový vymoženosti v Třebíči vážně nemáme. :D
dan 6. srpna 2011 15:56
Zas máte jiný věci. Třeba Lubí a Kočičinu :D
Verča 6. srpna 2011 21:38
Jak to znáš? :) No, ale srovnávat rybník a uličku našeho města s prádelnou v Brně… Víš jak, Brno má ty legendární parky, kde chodí plno nádherných pejskařů (jedna Peťa povídala). :D Třebíč prostě nežije.
dan 7. srpna 2011 7:36
Znám tam toho víc - i když už jsem pozapomínal jména, protože jsem tam zhruba 12 let žil :)

Jak přidat komentář?

Moje fotografie

Štítky

Použití fotek

Fotografie na webu, které jsou opatřené vodotiskem jsou moje a jsou chráněné autorským zákonem. Fotky můžete kopírovat na své Facebooky a blogy, pokud jsou nekomerčního charakteru a pokud mě uvedete jako autora. Za odkaz zpět na celou galerii budu rád a uvítám i když mi dáte vedět, že se vám fotka líbí a půjčujete si ji, třeba do mailu nebo komentářů pod galerií. Díky

Profily

Další odkazy