Stránky

Psí guru - první měsíc je za námi .-)

Tak, Psí guru, webovka o pejskařích je mezi námi už měsíc.

Jak se dařilo?

Zaznamenal jsem přes 2600 návštěv (návštěva uživatele se počítá maximálně jedou na půl hodiny, google a podobně jsou vynecháni)! A jedna návštěva má průměrně 7 akcí... takže průměrný návštěvník klikne na web 7x. Psí guru získal celkem 66 uživatelů, kteří jsou velmi aktivní: položili 80 otázek, odpověděli 217krát a přidali 248 komentářů!

Vyhlásil jsem soutěž!

Abych Vás odměnil a poděkoval za snahu, vyhlásil jsem soutež, kterou podpořil Zveráč... soutěž stále běží a myslím, že pár dobrých otázek nebo odpovědí by ještě dokázalo zahýbat s pořadím!

Úspěchy

Google nás už indexuje a lidi si nás hledají: "katka lerlová", "jak odnaučit psa honit zvěř", "jehlový reflex", "klecové hry", "preprava stenete z usa"... a věřím, že každý odchází o trochu poučenější, ale i tak bych rád, kdyby se penzum otázek rozšiřovalo dál a i do starších otázek přibývaly nové názory a rady.

Co dál?

Plánuji ještě trochu poňouknout lidi k PR, zkusit napsat PR článek a prosadit ho do internetových magazínů, přemýšlím nad srazem v létě v rámci BPD, kde nás stejně spousta bude. Dále připravuji sesterský projekt, který by měl pomoci Psímu guru a naopak.

Daří se. Podle mě už je vidět, jak může Psí guru pracovat a jak může být prospěšný pejkařům i psům, ale nesmíme polevit s plněním otázkami a odpovídáním! Já se mu budu věnovat postupně a větší změny a aktivita taky přijde :-) Za Vaše názory a připomínky budu samozřejmě rád!

Otázka do komentářů: Zajímalo by vás v těchto shrnutích něco jako finanční shrnutí? :-)

Peťa 4. února 2013 14:06
Co se týče finančního shrnutí, tak já ho nepotřebuju. Asi mi to nic moc neřekne, ale věřím, že lidé, které to bude zajímat, najdeš :) Sraz je super nápad, to podpořím všema deseti! jedeme dál!

Jak přidat komentář?

Moje fotografie

Štítky

Použití fotek

Fotografie na webu, které jsou opatřené vodotiskem jsou moje a jsou chráněné autorským zákonem. Fotky můžete kopírovat na své Facebooky a blogy, pokud jsou nekomerčního charakteru a pokud mě uvedete jako autora. Za odkaz zpět na celou galerii budu rád a uvítám i když mi dáte vedět, že se vám fotka líbí a půjčujete si ji, třeba do mailu nebo komentářů pod galerií. Díky

Profily

Další odkazy