Stránky

Předpředsevzetí

Protože zamýšlet se, řešit a dělat předsevzetí nakonci roku je "too mainstream" připravil jsem si pár změn už na začátku prosince.

Přeruším školu

Jak víte, studuju jen ze zájmu, ale teď si čím dál víc uvědomuji, že mě studium spíš štve a zavazí. Proto po zkouškovém přeruším a za rok se rozmyslím jestli budu dodělávat nebo ne. Pročpak končím? Kobinované studium má mnohem méně pozitiv než prezenční - horší (nebo „zrecyklované“) předměty, hůře připravení pedagogové, horší přístup spolužáků a zajímaých témat, podnětů je máličko. (Ne že by mému egu magisterský titul neprospěl.)

Místo školy se budu věnovat projektům

Připravuju Psího guru a mám vymyšlené projekty B a C, ty maj podobu spíše malých startupů, ve kterých ale vidím potenciál, ano i finanční. Projekt B bude vycházet z funkčních systémů, ale udělá je líp :D Projekt C je něco nového.

Budu trochu fotit

Na zimu si koupím permanentku do ateliéru (školení světel mám už za sebou, další mě čeká) a budu trénovat. Zjara vyjedu na zmije a zase se vrhnu na kytičky, motýlky, krajinky atd. Nebudu fotit za každou cenu. Některé modelky mě (buďme upřímní) serou a ty já zkrátka fotit nebudu, tak.

Znovu začnu držet dietu

Vracím se k dietě, kterou jsem držel v létě minulého roku asi dva měsíce a ukončil kvůli nedostatku peněz při změně práce. Má dieta se vyznačuje tím, že není ortodoxní (to má společného s mou snahou omezím maso), ale myslím že i nějaká změna je lepší než žádná změna (k striktním věcem se nechci nutit).

Moje fotografie

Štítky

Použití fotek

Fotografie na webu, které jsou opatřené vodotiskem jsou moje a jsou chráněné autorským zákonem. Fotky můžete kopírovat na své Facebooky a blogy, pokud jsou nekomerčního charakteru a pokud mě uvedete jako autora. Za odkaz zpět na celou galerii budu rád a uvítám i když mi dáte vedět, že se vám fotka líbí a půjčujete si ji, třeba do mailu nebo komentářů pod galerií. Díky

Profily

Další odkazy