Stránky

Novinky z posledních pár dnů

Na BPD jsem nefotil. -> a Svět se nezhroutil.

Silně uvažuju o nákupu Nikonu D7000 na splátky, nechal bych si ho tak tři roky, během nich nakoupil lepší objektivy a pak vyšel v ústrety full-frame zrcadlovce.

Chystám se na alespoň jedny agility závody (Třebíč, Brno) a alespoň jedny frisbí (asi Nymburk, možná Lednice) fotit, tak snad už bude čím.

Dosti mi chybí možnost vyrazit večer fotit motýlky nebo vážky, o tomto víkendu jsem z toho chytl tmavě modré nálady. Kamarádce navíc mezi tím vyrostl kocourek, který by určo měl aspoň 10 lajků na Facebooku a jako tapeta na kompu by mi vydržela tak měsíc.

O tom, že fotografie je nehorázně drahý koníček se nejsnáze přesvědčíte na čudlíku, který je velmi podobný šroubu za víc než čtyři kilča.

Přidal jsem se k aktivitě The Internet Defense League, která má sdružit provozovatele webu a koordinovat jejich protesty proti pokusům ovládnout internet. Ne že by můj malý webíček něco změnil.

Na webu přibyl ukazatel stavu filmu v mé praktice -->

Tak a na závěr, abyste viděli, kam až mě dohání fotobezvětří, kresbička:

Moje fotografie

Štítky

Použití fotek

Fotografie na webu, které jsou opatřené vodotiskem jsou moje a jsou chráněné autorským zákonem. Fotky můžete kopírovat na své Facebooky a blogy, pokud jsou nekomerčního charakteru a pokud mě uvedete jako autora. Za odkaz zpět na celou galerii budu rád a uvítám i když mi dáte vedět, že se vám fotka líbí a půjčujete si ji, třeba do mailu nebo komentářů pod galerií. Díky

Profily

Další odkazy