Kuře v pytlíku
14. února 2011 10:01
Článek byl naposledy upraven 24. dubna 2012 13:52.
V neděli jsem pekl na doporučení kolegyně v práci Šťavnaté kuře s bylinkami a je to opravdu dobré. Doporučuju. Navíc se kuře peče v uzavřeném pytlíku, takže je opravdu šťavnaté. Nevíte jetli se prodává ten sáček na pečení i samostatně?
irena
14. února 2011 21:15
Ahoj, myslím že pytlík se samostatně neprodává, nebo jsem ho aspoň nikdy nepotkala :-)
dan
14. února 2011 21:48
Kamarádka na FB doporučovala alobal, ale pytlík je mnohem víc „manly“. Musím kouknout na net.
dan
14. února 2011 21:52
Tak, internet je toho plný, neměl by být problém je sehnat, kouknu ve městě a dám echo kde jsem koupil a za kolik :-)