Stránky

Kudykam? - žádná filosofie, jen divadlo.

Milí, skoro před týdnem - a táhne se to jaksi pomalu - jsem byl s kamarádkami (heč) na muzikálu Kudykam v Moravském národním divadle. No shrnout to určitě nebude lehké, ale o to bude článeček kratší.

Hudebně se mi muzikál líbil velmi.. kvalitní zpěv, orchestr, Horáčkovi texty… to ani jinak nemohlo dopadnout. Téma muzikálu je taky fajn: je o tom zda hledáme životní štěstí ve správných věcech.. kdy a jak se rozloučit s jistotou a vydat se hledat holuba :D O něco méně se mi líbilo provedení… obzvláště druhá polovina byla jako pro blbečky -> Náznaky, které máme všichni rádi, byly nahrazeny propagandou s přímočarostí, jakou bych čekal spíše na koncertu Dana Landy. Jako by se autor bál, že divák ani po první hodině a půl nepochopil kam tím míří. A to je veliká škoda.

Ostatní mínusky:

  • Postava Strýce byla příliš přepálená.. příliš černobílá.
  • Muž z vedlejšího pokoje - jako strýc, ale navíc opravdu těžko se poslouchal jeho zpěv… .(
  • Z Horáčkova proslovu na konci, bych se býval zeblil, nebýt zvyklý na komerci z televize. Jeho poděkování sponzorovi, který mu jako druhý v živote (po jeho mamince) dal peníze zadarmo, bylo po muzikálu vyzývajícím mimo jiné k odvrácení od konzumu velmi kách.

Plusky

  • Konečně jsem viděl Vojtu Dyka. A doufám, že o něm a jeho ještě uslyším.
  • Opravdu krásné písničky, orchestr a jevištní efekty.
  • Prostory Janáčkova divadla jsou fajn, i z třetí řady balkónu bylo vidět.

Moje fotografie

Štítky

Použití fotek

Fotografie na webu, které jsou opatřené vodotiskem jsou moje a jsou chráněné autorským zákonem. Fotky můžete kopírovat na své Facebooky a blogy, pokud jsou nekomerčního charakteru a pokud mě uvedete jako autora. Za odkaz zpět na celou galerii budu rád a uvítám i když mi dáte vedět, že se vám fotka líbí a půjčujete si ji, třeba do mailu nebo komentářů pod galerií. Díky

Profily

Další odkazy