Stránky

Fotky: Agility dvojzkoušky v Brně na Zetoru

O víkendu byly letošní první pěkné závody: slunko, limča, já, žena, pséčka… Pěkné počasí, místo k sezení.

Co mě ale trochu zamrzelo, byl přístup pořadatelů k oceňování… vítězové dostali pomlázku (fakt, 14 dní po Velikonocích!) a čokoládového zajíce => žádná medaile, žádný diplom, stužka za čistý běh, prostě nic… se teda moc nepředvedli. Zdá se mi, že si na tomhle populárním formátu závodů chtějí namastit kapsu na celou sezónu dopředu. No co už :-\ Nenadělám nic, ale přejít mlčením to nechci.

Jako vždycky jsou tam hezké fotky, fotky hezkého psa a fotky naší hezké fénečky…

Dana Lišková 16. dubna 2013 7:55
Ahoj, dík za článek i kritiku. Reaguji jen na to, že jsme si jako „pořadatelé namastili kapsu na celou sezonu.“ Milá Pavlínko, nevšimla jsi si předělání celého parkuru podle nového reglementu FCI? ( Cena více než 10 000Kč). Další parkur je taktéž na rekonstrukci. A ceny? Na velikonoce byla u nás zima proto jsme oslavu jara přesunuli na tento termín. Zkoušky jsou zkoušky, dříve se dával diplom a hotovo. Potom jsme diplomy nacházeli v popelnici. Omlouvám se a Tvůj úspěch sdílím a blahopřeji Ti k němu.
Jan Daniel 16. dubna 2013 14:55
Pavlínko? :-) Tady je Dan. Termín? 10 000? Tím jsme spíš potvrdila moje slova, ne? „chtějí namastit kapsu na celou sezónu dopředu“ - jedny dvojzávody Vám zaplatí celou obnovu parkůru. Diplomy končí v koši? Jistě, ale snad si nemyslíte, že pomlázku od Vás si lidi schovají do příštích Velikonoc? :D Jinak obvykle se sluší, v případě, že jste jakkoli propojena s hodnocenou organizací, své spojení osvětlit.
Karlos 16. dubna 2013 22:20
Ahoj, souhlasím, ale to je na Zetoru klasika. Co to je proboha za cenu pomlázka? Myslíte, že někomu udělala radost? To raději dávejte tenisák! A ano, opravdu si myslím, že si chcete namastit kapsu. Předělávat překážky museli všude, je to pouze vaše výmluva!

Jak přidat komentář?

Moje fotografie

Štítky

Použití fotek

Fotografie na webu, které jsou opatřené vodotiskem jsou moje a jsou chráněné autorským zákonem. Fotky můžete kopírovat na své Facebooky a blogy, pokud jsou nekomerčního charakteru a pokud mě uvedete jako autora. Za odkaz zpět na celou galerii budu rád a uvítám i když mi dáte vedět, že se vám fotka líbí a půjčujete si ji, třeba do mailu nebo komentářů pod galerií. Díky

Profily

Další odkazy