Stránky

Banky a ty jejich stupidní poplatky

Děcka, dneska jsem byl zase v bance...

Šel jsem vložit peníze na účet kamarádce, má účet u ČSOB, tak jdu do ČSOB ať to má rychle. Vkládám 300, zaplatím 350, musím ukázat občanku (kterou si celou přepíšou do kompu) a podepsat jim papírek.

Poplatky za vklad na přepážce banky, která vede účet, jsou zlodějina! Já jim donesu až pod nos peníze, se kterými mohou hospodařit. Paní pokladní to asi za 2 minutky nacvaká do kompu a vrazí do stroje, který to za ni přepočítá. Za to si naúčtují peníze? Ano. Česká spořitelna 45 Kč, ČSOB 50 Kč, Komerčka naposled chtěla snad 75 Kč. Kdyby to bylo na 1. dubna vsadil bych se že to je apríl. Nemám nic proti bankovním poplatkům, ty dávají bance určitou stabilitu, ale proč vybírat poplatky od lidí, kteří nesou peníze?

Lidi (a firmy) zamyslete se, kde máte vedený účet a kolik stojí vaše kamarády (zákazníky) to, že vám chtějí dát rychle nějaké peníze!

To že chtějí v ČSOB občanku i když jde o tři stovky (tato povinnost je automatická od 25 000, kvůli potírání org. zločinu) je jen třešnička.

Já sám mám účet u Volksbank, se kterou jsem všestranně spokojený a u ní je zas jen třešničkou, že nevyžaduje občanku a nevybírá poplatky za vklad!

Moje fotografie

Štítky

Použití fotek

Fotografie na webu, které jsou opatřené vodotiskem jsou moje a jsou chráněné autorským zákonem. Fotky můžete kopírovat na své Facebooky a blogy, pokud jsou nekomerčního charakteru a pokud mě uvedete jako autora. Za odkaz zpět na celou galerii budu rád a uvítám i když mi dáte vedět, že se vám fotka líbí a půjčujete si ji, třeba do mailu nebo komentářů pod galerií. Díky

Profily

Další odkazy